MENU


. THE RECEPTION CEREMONY OF . . ABDUL MALIK // SYAQREENA 🤵🏻 👰 @syaqreenaaa . . Photo & Liveupdate by @712studios Video & Liveupdate by @712videos Make up by @sabreenmakeupartist . . . #malaywedding #weddingphotographer #malaysiaphotographer #groom #makeover #pelamin #pelaminsanding #minipelamin #pelaminnikah #malayweddingdress #dais #weddingguide #weddingdress #handbouquet #vscom #bridegroom #malaysiaweddingguide #malaysiawedding #MUA #weddingdetails #weddingdecorations #weddinginspirations #weddingideas #pakejperkahwinan #malayweddingguide #weddingdiarieskl #bruneiwedding #weddingideasmalaysia #singaporeweddingmua


 



Untuk melihat lebih banyak produk & promosi, sila ke instagram rasmi kami @dweetcard . Untuk pertanyaan terus, boleh whatapp kami di 017-3424341.
malaywedding





Wedding 2017. For Booking, Do not hesitate to Call/SMS/Whatsapp Happyphotography / Safwan: 0176563473 / 0134900091 www.mohdsafwan.wixsite.com/photography IG:happyphotography.ig Facebook : www.facebook.com/happyphotography Photo by @happyphotography #weddingphotography#weddingshoot #weddingday#weddingphotographer #momentwedding #outdoorphotoshoot #malaywedding #kualalumpur#bangi#kajang#malaysia #jomkahwin #photo #photos #pic #pics #picture #photographer #pictures #snapshot #art #beautiful #moment #photoshoot #kualalumpur #kajang #shahalam #bangi #putrajaya
malaywedding



Selamat pagi! Cantik tak buffet line untuk desserts ni? You can have one for your event too! Request any kind of dessert that you want, InsyaAllah, we will try our best to fulfill your request 🙃 Contact us @ 010-7287911. You can also click on the link in our bio or hit the "call button"! It's so easy! 😉 #naziefffoodservices #nazieffcatering #kateringselangor #kateringshahalam #jomkahwin #malaywedding #masakanmelayu #shahalamresidents #seksyen7 #desaalam #klang #setiaalam #puncakalam #putrajaya #klangvalley #sungaibuloh #kateringsedap #pakejkahwin #halalfood #kateringmurah #kateringselangormurah #kateringmurahselangor
malaywedding





Untuk melihat lebih banyak produk & promosi, sila ke instagram rasmi kami @dweetcard . Untuk pertanyaan terus, boleh whatapp kami di 017-3424341.
malaywedding



PROMO HUJAN LEBAT TERLAJAK JIMAT IS ON GUYZ. . . KENAPA NAK BIARKAN JERAWAT MAKIN BANYAK DI MUKA? . . Semiggu dah ada kesan? Tak makeup pun still confident? Alhamdulillah, Ufora Collagen sekarang memang dah terbukti 200% mampu memutihkan & menyerikan kulit. Terbaik kann guide dari Ryna 😍 . . Apa BEST Promo Kali Ni? ☔ Harga murah tahap potong kaki ☔ Dapat FREE gift ☔ Ryna bagi FREE guide ☔ Extra untuk semenanjung FREE postage untuk awak . . Banyaknyaaa FREE, FREE & FREE. Serious BEST gilerr!! . . 90% yang tengok PROMO HUJAN LEBAT ni terus melompat-lompat teruja taw, sebab ni memang first time Ryna baik hati macam ni 😍😍 . . . 📱WhatsApp (Ryna) +60175860892 📱WhatsApp (Ryna) +60175860892 📱WhatsApp (Ryna) +60175860892
malaywedding





Untuk melihat lebih banyak produk & promosi, sila ke instagram rasmi kami @dweetcard . Untuk pertanyaan terus, boleh whatapp kami di 017-3424341.
malaywedding



Wedding 2017. For Booking, Do not hesitate to Call/SMS/Whatsapp Happyphotography / Safwan: 0176563473 / 0134900091 www.mohdsafwan.wixsite.com/photography IG:happyphotography.ig Facebook : www.facebook.com/happyphotography Photo by @happyphotography #weddingphotography#weddingshoot #weddingday#weddingphotographer #momentwedding #outdoorphotoshoot #malaywedding #kualalumpur#bangi#kajang#malaysia #jomkahwin #photo #photos #pic #pics #picture #photographer #pictures #snapshot #art #beautiful #moment #photoshoot #kualalumpur #kajang #shahalam #bangi #putrajaya
malaywedding





Untuk melihat lebih banyak produk & promosi, sila ke instagram rasmi kami @dweetcard . Untuk pertanyaan terus, boleh whatapp kami di 017-3424341.
malaywedding



Untuk melihat lebih banyak produk & promosi, sila ke instagram rasmi kami @dweetcard . Untuk pertanyaan terus, boleh whatapp kami di 017-3424341.
malaywedding





Selamat Pagi Followers! . . Assalamualaikum & Hi to All muslims! . . Hello & Good Morning Everyone!! . . Remember where you are now comes from the actions and contribution to what you jave done.. . . Setiap apa yang kitani buat akan dicatit oleh malaikat dan dibalas oleh Allah S.W.T dimana yang baik akan dapat yang baik dan yang inda baik confirm akan dibalas lah dengan inda baik.. . . What you give is what you get! . #hdstudio #inspiredbytrueevent #wedding #malaywedding #malayweddingguide #weddingday #weddingdress #weddingbrunei #photography #cinematography #videography #weddingphotos #weddingphotographer #weddingphotography #photographer #cinematographer #brunei #bruneibride #picoftheday #nikah #fashion #dressaddict #pengantin #creativeshot #tiedtheknot #weddingideas #weddinginspiration #solemnization #jurugambar
malaywedding



🔊🔊 #pastellovers Bridal Gown🔊🔊 . . A premium quality fabric with original design made on-the-spot after a bride decided to say "I do" to this gown. . . MayDya only require a 50% deposit to proceed a bride's purchase. 🌻 . . 🌻Size S- 5XL 🌻Price - BND485 🌻Material: Tulle/ Jacobs 🌻 colour: ~ . *FREE VEIL & LINING (long sleeve)* for every purchase of bridal gown. 😱 .. 🛩🛩International shipping available*. 😍 ETA 2-3 months Interested? FAST RESPONSE DM/WA: 📲 May +6738888707 📲 Dya +6737125256 #november #weddingdress #bridalgown #malaywedding #nikah #inspirasiperkahwinan #pesonapengantin #princeandprincess #justmarried #marriagequote #dressoftheday #weddingphotography #weddingday #bridetobe #dresspengantin #bajupengantinmuslimah #pengantinbaru #bruneiweddings #brunei_ig #bruneievent #weddingplanner #ballgown #mahligaicinta #queenofhearts #maydyabn
malaywedding



Untuk melihat lebih banyak produk & promosi, sila ke instagram rasmi kami @dweetcard . Untuk pertanyaan terus, boleh whatapp kami di 017-3424341.
malaywedding



Wedding 2017. For Booking, Do not hesitate to Call/SMS/Whatsapp Happyphotography / Safwan: 0176563473 / 0134900091 www.mohdsafwan.wixsite.com/photography IG:happyphotography.ig Facebook : www.facebook.com/happyphotography Photo by @happyphotography #weddingphotography#weddingshoot #weddingday#weddingphotographer #momentwedding #outdoorphotoshoot #malaywedding #kualalumpur#bangi#kajang#malaysia #jomkahwin #photo #photos #pic #pics #picture #photographer #pictures #snapshot #art #beautiful #moment #photoshoot #kualalumpur #kajang #shahalam #bangi #putrajaya
malaywedding



Ayie + Obee . . . thx bantuannya @__rafie 😘😘 . . . . . #malaywedding #malayweddingguide #malayweddingphotographers #kkcity #keningautown #keningau #borneowedding #borneoweddingphotographer #jomkahwin #inspirasipengantin #pesonapengantin
malaywedding



Untuk melihat lebih banyak produk & promosi, sila ke instagram rasmi kami @dweetcard . Untuk pertanyaan terus, boleh whatapp kami di 017-3424341.
malaywedding



Untuk melihat lebih banyak produk & promosi, sila ke instagram rasmi kami @dweetcard . Untuk pertanyaan terus, boleh whatapp kami di 017-3424341.
malaywedding



Wedding 2017. For Booking, Do not hesitate to Call/SMS/Whatsapp Happyphotography / Safwan: 0176563473 / 0134900091 www.mohdsafwan.wixsite.com/photography IG:happyphotography.ig Facebook : www.facebook.com/happyphotography Photo by @happyphotography #weddingphotography#weddingshoot #weddingday#weddingphotographer #momentwedding #outdoorphotoshoot #malaywedding #kualalumpur#bangi#kajang#malaysia #jomkahwin #photo #photos #pic #pics #picture #photographer #pictures #snapshot #art #beautiful #moment #photoshoot #kualalumpur #kajang #shahalam #bangi #putrajaya
malaywedding



Wedding 2017. For Booking, Do not hesitate to Call/SMS/Whatsapp Happyphotography / Safwan: 0176563473 / 0134900091 www.mohdsafwan.wixsite.com/photography IG:happyphotography.ig Facebook : www.facebook.com/happyphotography Photo by @happyphotography #weddingphotography#weddingshoot #weddingday#weddingphotographer #momentwedding #outdoorphotoshoot #malaywedding #kualalumpur#bangi#kajang#malaysia #jomkahwin #photo #photos #pic #pics #picture #photographer #pictures #snapshot #art #beautiful #moment #photoshoot #kualalumpur #kajang #shahalam #bangi #putrajaya
malaywedding



Untuk melihat lebih banyak produk & promosi, sila ke instagram rasmi kami @dweetcard . Untuk pertanyaan terus, boleh whatapp kami di 017-3424341.
malaywedding