MENU


#ZuzasDotes #ZDBridal #lhqcatalog . . 🤵DRESS PENGANTIN👰 . . ⚠️ SESUAI DITEMPAH 2️⃣ DUA BULAN SEBELUM MAJLIS⚠️ . . 👇🏻Details preorder👇🏻 ⏰ 4-8 weeks ✅ 9-36 pilihan warna 👗SEMUA SAIZ boleh 👗CUSTOM MADE design sendiri 💵DEPOSIT RM 100 above depends design 📮POSTAGE fee depends design . . 📲 SCREENSHOT DESIGN & WhatsApp utk further discussions dan harga . . www.wasap.my/60137435357/zdbridal www.wasap.my/60137435357/zdbridal www.wasap.my/60137435357/zdbridal . . #bajupengantin #bajupengantinmurah #bridedress #bridaldress #dresstunang #dressnikah #dresskahwin


 


JUBAH RM85 😍 (FREE Bawal Guzel + inner Syria + purdah! . . Cara Order: Whatsapp: +6014 - 669 1509 (Boleh klik direct link di profile) . . #bawalbidang60 #hijabgaleria #hijabgalerialovers #tudungbawallabuh #bawallabuh #tudunglabuh #tudungbidang60 #tudungakel #bawalturki #khimarmalaysia #instantsshawllabuh #tudungmesir #tudungkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tuniclabuh #tshirtmuslimah #blouselabuh #rayyanhaya #naelofarhijab #bellaammara #calaqisya #mardinasafiyyahijab #felinnaboutique #byfatinsuhana #mawaddahizzati #uswahislamicclothing #bytashamanshahar #wardhatulbaydhahijab #zuzasdotes #BAimonds
ZuzasDotes



TUNIC MERMAID RM39 (stok terhad!) . . Size M dan L sahaja 😘 Whatsapp sekarang! . . . Cara Order: Whatsapp: +6014 - 669 1509 (Boleh klik direct link di profile) . . #bawalbidang60 #hijabgaleria #hijabgalerialovers #tudungbawallabuh #bawallabuh #tudunglabuh #tudungbidang60 #tudungakel #bawalturki #khimarmalaysia #instantsshawllabuh #tudungmesir #tudungkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tuniclabuh #tshirtmuslimah #blouselabuh #rayyanhaya #naelofarhijab #bellaammara #calaqisya #mardinasafiyyahijab #felinnaboutique #byfatinsuhana #mawaddahizzati #uswahislamicclothing #bytashamanshahar #wardhatulbaydhahijab #zuzasdotes #BAimonds
ZuzasDotes


MashaAllah 😍 Cantiknya Amanda Dress. Flowy mowy gituh. Fefeling princess jap bila menggayakan Amanda ni. Nama pun macam princess je ehiks 🙊 _ Jom sesapa nak fefeling princess juga. Cecepat lah grab #amandadress hehe. Mau tak berkelip mata jiran sebelah bila tengok awak nanti 😝😘 _ Amanda Dress ada lebih 60 pilihan warna kesemuanya. Boleh pilih warna mengikut kesesuaian tema majlis yang awak nak pakai nanti. Wow! 😉 _ Untuk order: Whatsapp +60129437015 _ #amandadress #zuzasdotes
ZuzasDotes



Hai sis 💘. Dah lama x upload mengenai Zunaidah Khimar. Dont forget we still have them.😊😊. . Macam sis ni cakap. Sis ni beli untuk mak and she love it! Material sangat best 🌸. . Khimar ini mudah digayakan dan ada zip di tengah. Berminat untuk cuba? Boleh contact/ws/dm +6019-9131289 utk tempahan dan details yang lebih lanjut. . . #clearancesale #firdieyra #firdieyratiffanyseries #zuzasdotes #sale #blousemalaysia #hargamampumilik #jubahcantik #jubahplussize #jubahbesar #jubahAcut #jubahmoden #blouselabuh #shawllabuh #shawlfloral #bajumurahmalaysia #bajukurung
ZuzasDotes


" Kecantikan yang abadi terletak pada keelokan adab dan ketinggian ilmu seseorang, bukan terletak pada wajah dan pakaiannya " (Hamka- • _Jawatankuasa Teman 17/18_ •) Feedback Jubah Yasna dari previous customer 💕 #jubah #abaya #sayajualjubah #sayajualabaya #jubahmurah #zuzasdotes #zuzasdotesagent #khimar #bawalchiffonplain #jubahcustommade #sayajualshawl #sayajualjubah #sayajualkhimar #jubahmurah #jubah #hijab #hijab #hijablabuh #tudung #tudunglabuh #tudungraya #bawallabuh #bawalbidang60 #bawalbidang50 #squarescarf
ZuzasDotes



Bohong lah kalau cakap takda seorang sahabat yang betul-betul kau sayang. Mesti ada kan? Mesti rindu dia kan? ☺ Serius lah nak bagitahu ni. Ada masa kau patut luahkan segala isi hati yang terpendam tu pada Allah s.w.t. Rindu ni ibarat penyakit. Yang boleh menyerang di perasaan dan hati kita. Bila-bila masa. Anytime. Anywhere. Kau boleh rasa. Rindu tak dapat dilihat dengan mata kasar. Tapi, boleh dirasai dengan mata hati. Simple thing yang boleh kau buat is DOA kan buat orang yang dirindui. Luangkan masa dengan Pencipta hati dan perasaan kau iaitu Allah s.w.t. Trust me! Bila kau luahkan segalanya pada DIA (Allah s.w.t.) hati akan tenang. Sebab Allah s.w.t. tu tahu semua perkara kecil mahupun besar yang tersirat dibenak fikiran dan dilubuk hati kau tu. Okey😉 Selamat malam guys! #1439h #allahuakhbar #alfatihah #alhamdulillah #zuzasdotes #dszuzasdote #zuzasdotesheejab #zuzasdotesteam #zdbridal #zd #ootd #jubah #jubahluqluq #bridesmaids #vsco #vscocom #meletop #lovejubah #jubahyasnasale
ZuzasDotes


TUNIC MERMAID RM39 (stok terhad!) . . Size M dan L sahaja 😘 Whatsapp sekarang! . . . Cara Order: Whatsapp: +6014 - 669 1509 (Boleh klik direct link di profile) . . #bawalbidang60 #hijabgaleria #hijabgalerialovers #tudungbawallabuh #bawallabuh #tudunglabuh #tudungbidang60 #tudungakel #bawalturki #khimarmalaysia #instantsshawllabuh #tudungmesir #tudungkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tuniclabuh #tshirtmuslimah #blouselabuh #rayyanhaya #naelofarhijab #bellaammara #calaqisya #mardinasafiyyahijab #felinnaboutique #byfatinsuhana #mawaddahizzati #uswahislamicclothing #bytashamanshahar #wardhatulbaydhahijab #zuzasdotes #BAimonds
ZuzasDotes


TUNIC MERMAID RM39 (stok terhad!) . . Size M dan L sahaja 😘 Whatsapp sekarang! . . . Cara Order: Whatsapp: +6014 - 669 1509 (Boleh klik direct link di profile) . . #bawalbidang60 #hijabgaleria #hijabgalerialovers #tudungbawallabuh #bawallabuh #tudunglabuh #tudungbidang60 #tudungakel #bawalturki #khimarmalaysia #instantsshawllabuh #tudungmesir #tudungkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tuniclabuh #tshirtmuslimah #blouselabuh #rayyanhaya #naelofarhijab #bellaammara #calaqisya #mardinasafiyyahijab #felinnaboutique #byfatinsuhana #mawaddahizzati #uswahislamicclothing #bytashamanshahar #wardhatulbaydhahijab #zuzasdotes #BAimonds
ZuzasDotes


Haluuuu🌼 . New baby Comingg so Soon.. . MasyaAllah Cantikssnya Warna Blouse Baby baruu nih,Softt je nampakss ayuuu Giteww❤️ . Tak lama je lagi Nk Releaseee . Sabauu naaa.☺️😆😩 . Hargaa?? Pastinyaa setanding kualiti hehe. . 😬 . #TurkeyBlouse #ComingSoon #ByMsh #muslimahcollection_hyh #blouselabuh #blousemalaysia #blousemurah #blousecantik #blouse #Bymsh #titiancinta #tudungruffle #leeyanarahman #calaqisya #masyarabia #minaz #mycoffeeprince #fattahamin #jannanick #jubahsouq #blousemuslimah #lelakiitupemilikhatiku #redvelvetdrama #zulariffin #tombiruo #zuzasdotes #benanghijau #applescarf #gegarvaganza2017 #klikpengantinmusimsalju
ZuzasDotes


Happy weekend dear! Ternyata mmg kecomelan design Jubah Lubna tau. Cute miut je design reben di tangan tu. Hehe. . ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤. . Sis ni dah cuba, anda bila lagi? Berminat? Boleh ws +6019-9131289 untuk tempah atau dm us for more details. . #clearancesale #firdieyra #firdieyratiffanyseries #zuzasdotes #sale #blousemalaysia #hargamampumilik #jubahcantik #jubahplussize #jubahbesar #jubahAcut #jubahmoden #blouselabuh #shawllabuh #shawlfloral #bajumurahmalaysia #bajukurung
ZuzasDotes


Nafas masih singgah di dalam diri. Panjat syukur pada Ilahi. Teruskan hidup untuk sampai negeri kekal abadi. Moga kuat selalu ketika di uji. Alhamdulillah. Selamat pagi guys. 😊 Mulakan hari anda dgn senyuman dan bismillah. Happy weekend! #jubahluqluq #1439h #dszuzasdotes #alfatihah #zuzasdotesteam #zuzasdotes #zuzasdotesheejab #zdbridal #zd #ootd #vsco #vscocom #meletop #lovejubah #bridesmaids
ZuzasDotes